Tanítványaim írták

Évit nagyon jó tanárnak tartom. Az óráira készül, mindig pontos és az időpont egyeztetéskor is végtelenül rugalmas. Kedvessége, türelmessége, jó természete révén pedig garantált a jó hangulat. “Személyre szabott” feladataival, kérdéseivel folyamatosan motivál és inspirál. Azt hiszem módszerének – ha lehet ilyet mondani – a kulcsa, hogy figyel a tanítványra. Törekszik arra, hogy megismerjen: milyen ember vagy? Mi az érdeklődési köröd stb. És ezt a rád jellemző személyes, szubjektív “tudást” hozzákapcsolja a tananyaghoz. Úgy kérdez, olyan feladatot ad, ami neked szól. Így észre sem veszed, de élményszerű és könnyebb lesz a tanulás.

Kovács Judit
Sanoma

 

Évi volt az első magántanárom, és bár előtte az iskolában tanultam angolt, Ő segített abban, hogy meg is merjek szólalni angolul. Nagy áttörés volt ez számomra. Máig nagyon szép emlékek az óráink.
Beszélgettünk mindenről, Ő kijavított, ha kellett, és emlékeztetett, ha olyan szót nem tudtam, amit már használtunk. Bárkinek csak ajánlani tudom, aki egy megbízható, pontos, naprakész és lebilincselő oktatót keres.

Rigó Ildikó
ILO